Mogućnosti plaćanja

Možete birati između plaćanja po primitku pošiljke i internet bankarstva:

1. Plaćanje po primitku pošiljke (pouzećem):


Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Ukoliko je kao način plaćanja odabrano plaćanje pouzećem,upozoravamo cjenjene kupce da Hrvatska pošta naplaćuje proviziju za plaćanje pouzećem u iznosu od 3,66% od iznosa, a najmanje 8,90kn. Taj iznos nemožemo uračunati u Vašu narudžbu.

2. Internet bankarstvo:

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu dobiti ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo vam naručene artikle.
Kupovina na medalje-pehari.com.hr je 100% sigurna jer koristimo najbolji sustav zaštite, odnosno najbolju tehnologiju zaštite pri plaćanju. Kako bi Vaše transakcije bile sigurne, brine se Verisign Secure Site EV, vodeći sigurnosni certifikat u svijetu.

Medalje-pehari.com.hr stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Uvjeti korištenja